Op zoek naar een technische job?

Sta je op het punt af te studeren en snak je naar een nieuwe uitdaging? Ga eens in de haven van Antwerpen of Zeebrugge kijken. Daar liggen tal van technische vacatures voor het grijpen. Ontdek op Havenjobs.com wat deze bruisende omgeving voor jou in petto heeft!

Geen werkervaring nodig

Wist je dat je voor veel technische vacatures op havenjobs.com geen werkervaring nodig hebt? 

 

Misschien heb je wel een passie of een hobby die je leidt naar de perfecte job. Gebruik je gaming skills om te werken als heftruckchauffeur of laat je artistiek talent los als industrieel schilder. Ben je een echte doe-het-zelver? Dan sleutel je misschien binnenkort als mecanicien, monteur of elektricien aan een voertuig of machine! 

Check nu de technische vacatures
Ontdek alle technische vacatures in de logistiek of als mecanicien, elektricien, monteur, magazijnier in de haven van Zeebrugge en Antwerpen .

Daag jezelf uit

Werken voor de haven, da’s een job die grenzen overstijgt én groeikansen biedt. Training krijg je en ruimte voor initiatief en afwisseling is gegarandeerd. Ben je leergierig, dan bouw je straks misschien wel mee aan de toekomst van de haven!

Ontdek alle technische vacatures als mecanicien, elektricien, monteur, magazijnier of in de logistiek in de haven van Zeebrugge en Antwerpen .

Ook voor jou

Ben je handig met techniek? Kijk dan eens naar vacatures voor monteurs, productiemedewerkers, mecaniciens of elektriciens. Hou je van wat meer actie? Ontdek de vacatures in de logistiek en kom werken als magazijnier, dispatcher, expediteur, transportplanner, chauffeur of operationeel medewerker. Ze zijn er niet alleen in ploegendienst, maar ook in dagdienst voor wie tijd wil vrijhouden voor zijn hobby!

Ontdek alle technische jobs als mecanicien, elektricien, monteur, magazijnier of in de logistiek in de haven van Zeebrugge en Antwerpen .

De wereld aan je voeten

Had je ooit gedacht dat je zo dicht bij huis de hele wereld kon verkennen? Je maakt deel uit van de grootste economische motor van het land en de tweede grootste haven van Europa. Een haven waar innovatie en duurzaamheid voorop staan. Elke job in de haven is er een met impact!

Werken als monteur, magazijnier, elektricien, mecanicien of expediteur.
©Jeroen Broeckx

Blijf op de hoogte

Blijf jij graag als eerste op de hoogte over updates en nieuwtjes op Havenjobs.com? Laat dan zeker je persoonlijke gegevens achter via dit formulier. 

Schrijf je in
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang boeiende vacatures in in administratie, IT, sales, Human reources, planning, logistiek en expeditie als eerste.

Dit vind je misschien ook interessant